Ausgezeichnete Lage:

Budapest XIII. kerületében, a Dagály Strandfürdő és Uszoda háta mögötti Bodor utca 2-4. szám alatt található társasház elhelyezkedését tekintve is igyekszik minden felmerülő igényt maximálisan kielégíteni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a környék kifogástalan infrastruktúrája, a közelben elhelyezkedő bankok, irodaházak, bevásárlóközpontok sokasága. Számtalan általános iskola, óvoda, neves gimnázium és egyetem található a szomszédságban, melyek a családok legkisebb tagjaitól kezdve egészen a legnagyobbak számára is biztosítják tanulmányaik megkezdésének és sikeres elvégzésének lehetőségét.
Ha egy hosszú nap után filmnézés közben lazítana, akkor a közelben két mozi komplexum is tárt karokkal várja, illetve a művészetek kedvelőknek pedig a színházak széleskörű programkínálata található néhány karnyújtásnyira.
Egy könnyed délutáni sétára remek lehetőséget nyújt az alig pár perces sétatávolságra elhelyezkedő Duna part, tőle nem messze pedig a Margitsziget hívogatja a kikapcsolódni, sportolni vágyókat.
A környék egészségügyi intézményekben sem szenved hiányt: kórházak és rendelőintézmények egyaránt pár perc alatt elérhetőek.
A lakópark gyorsan és egyszerűen tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt elérhető. Az övezet tömegközlekedése nyújtotta kiváló lehetőségeknek köszönhetően a lakóparktól néhány percre található a M3-as metró, illetve a 133-as és 115-ös autóbusz, autóval ugyanakkor az M3-as autópálya vagy a Váci út, illetve az Árpád-híd irányából is könnyűszerrel megközelíthető.

Kontakt

Verkäufer

+36 70 360 8008

ertekesites@trinityterasz.hu