Ismertető

Értéket képvisel:

egyedülálló, biztonságos, hosszútávú befektetés

Nagyszerű elhelyezkedés:

a XIII. kerület frekventált részén, a Duna parthoz közel, az Árpád híd mellet, az M3-as metró közelében, kiváló közlekedésnél

Okosotthon:

intelligens lakópark tudatos lakóknak

Zöldövezet Budapest szívében:

a városi lét és a természet harmóniája

Ingatlan-menedzsment:

rövid- és hosszútávú bérbeadásra is kiváló választás

Finanszírozás:

kedvező fizetési ütemezés; hitel tanácsadás, Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK) igénybe vételi lehetőség

Ajánlatkérés

Elfogadom a felhasználási feltételeket!

A TRINITY Terasz megálmodásakor a legfontosabb szempontunk egy olyan társasház megépítése volt, melyben minden lakó megtalálhatja a számára legideálisabb otthont: beszéljünk akár egyedülálló fiatalokról, párokról, kis vagy nagy családokról. Célunk az volt, hogy olyan otthonokat hozzunk létre, ahol a városi környezet és a természet harmonikusan egybeolvad. Tovább..

Lakáskínálat

Lakáskínálat

Galéria

Galéria

GyIK

Kapcsolat

Kapcsolat

Kontakt form

Budapest XIII. kerületében, a Dagály Strandfürdő és Uszoda háta mögötti Bodor utca 2-4. szám alatt található társasház elhelyezkedését tekintve is igyekszik minden felmerülő igényt maximálisan kielégíteni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a környék kifogástalan infrastruktúrája, a közelben elhelyezkedő bankok, irodaházak, bevásárlóközpontok sokasága. Számtalan általános iskola, óvoda, neves gimnázium és egyetem található a szomszédságban, melyek a családok legkisebb tagjaitól kezdve egészen a legnagyobbak számára is biztosítják tanulmányaik megkezdésének és sikeres elvégzésének lehetőségét.

Tovább >>