Nagyszerű elhelyezkedés:

Budapest XIII. kerületében, a Dagály Strandfürdő és Uszoda, a 2017-es vizes VB helyszínének közvetlen közelében a Bodor utca 2-4. szám alatt található a Trinity Terasz társasház. A ház elhelyezkedését tekintve ideális: minden felmerülő igény kielégítése biztosított a környéken. A környék infrastruktúrája kifogástalan: pár percre innen megtalálhatóak bankok, irodaházak, bevásárlóközpontok, boltok, edzőtermek; a közelben van általános iskola, óvoda, neves gimnázium és egyetem is és a kultúra hódolói is megtalálják a maguk kikapcsolódási lehetőségeit: több mozi, színház és múzeum is csak pár percnyi autótávolságra van innen.
Egy könnyed délutáni sétára remek lehetőséget nyújt az 5 perces séta távolságban lévő Duna part. A 2 percre lévő Árpád hídról letekintve pedig, a Margitsziget hívogatja a kikapcsolódni, sportolni vágyókat.
A környék egészségügyi intézményekben sem szenved hiányt: kórházak, rendelőintézetek és gyógyszertárak is egyaránt pár perc alatt elérhetőek.
A lakópark gyorsan és könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt, innen néhány perc sétára található a M3-as metró, a 133-as és 115-ös autóbusz megállói, ill. az 1-es villamos Árpád hídi megállója. Autóval az M3-as autópálya a két sarokra futó Váci úti folyosó illetve, az Árpád-híd irányából is könnyűszerrel megközelíthető.

Kapcsolat

projekt értékesítő

+36 70 360 8008

ertekesites@trinityterasz.hu