Trinity terasz

A TRINITY Terasz megálmodásakor a legfontosabb szempontunk egy olyan társasház megépítése volt, melyben minden lakó megtalálhatja a számára legideálisabb otthont: beszéljünk akár egyedülálló fiatalokról, párokról, kis vagy nagy családokról. Célunk az volt, hogy olyan otthonokat hozzunk létre, ahol a városi környezet és a természet harmonikusan egybeolvad. A helyszín kiválasztásakor különösen nagy figyelmet szenteltünk annak is, hogy a környéken minden korosztály számára biztosítva legyen számos kikapcsolódást nyújtó szabadidős lehetőség. Természetközeli, intelligens lakóparkunk a ma elérhető legmodernebb technológiával biztosítja a kényelmet és a luxust leendő lakói számára. A lakásban működő különböző rendszereket okostelefonunkkal vagy tablettel tudjuk irányítani, melynek a kényelmen és praktikumon túl fontos előnye az energiatakarékosság. Az okos otthon funkciói lehetővé teszik, hogy tetszés szerinti helyen tartózkodva vezérelhessük lakásunk hűtését, fűtését, a redőnyök le- és felengedését, a riasztó és bejárati ajtó működtetését, illetve a garázsajtók nyitását. A rendszer kialakításánál a kényelem és a gyakorlatiasság vezérelt minket. A lakásokat kulcsrakészen adjuk át konyhabútorral és beépített konyhagépekkel, elektromos redőny- és klíma előkészítéssel.

A többféle elrendezésű lakások leendő tulajdonosai számára egyedi igényeikre szabható megoldásokat kínálunk: a lakók többféle színből tudnak választani fürdőszoba burkolatokat illetve, parkettát. Célunk, hogy az otthonok által biztosított belső harmónia megteremtésén túl a tökéletes nyugalom külső feltételeit is biztosítsuk: A TRINITY Terasz lakói megpihenhetnek a zöld, parkosított kertre néző teraszaikon és gyönyörködhetnek a dunai panorámában.

A lakók kényelmét hivatott szolgálni a társasház földszintjén kialakított zárt parkoló illetve, a mínusz első szinten kialakított tágas teremgarázs ahonnan, a rendelkezésre álló 4 lifttel pillanatok alatt közvetlenül megközelíthető az épület bármelyik szárnya.

Kapcsolat

projekt értékesítő

+36 70 360 8008

ertekesites@trinityterasz.hu